HEI ALLE SAMMEN!!  

Her ser du en del av familien Johansen. Bildet er tatt i begynnelsen av juni 2000.
Sondre var akkurat blitt 9 mnd. Oppdateringer kommer i løpet av sommeren.

Vi, det er Kolbjørn Johansen som jobber i Asker kommune, IKT-avdelingen. Der prøver han så godt han kan å hjelpe andre i kommunen med diverse dataproblemer. Men han er jo selvfølgelig ikke helt alene om den jobben. Han har 30 gode medhjelpere.

Ellers går tiden hans til småguttan våres og av og til er han å springer som en gal i en eller annen idrettshall. De spiller visst innebandy. Sykle e han også begynt med.   

Den andre personen i "vi" er Elfrid Murberg Johansen. Jeg er hjemme med Daniel samtidig som jeg tar apotektekniker som privatist. Ellers sysler jeg mye med dataen.

Den tredje i "vi" er   Sondre Johansen. Han ble født 01.09.99  kl.16.17 i Drammen. Da var han 3790 gram og 52 cm lang.  Han er selvfølgelig en nydelig gutt, det kan dere selv se i fotoalbumer vårt. Gutten trives og vokser som et uvær. Da han var 1 år var han nærmere 12 kilo og 84 cm lang. Nå er han 6 år, og ser til å trives med det. Han går i barnehage på Filtvet, der det ser ut som han har det fint. Til høsten begynner Sondre på skolen

Den fjerde i familien er Mads Johansen. Han ble født 01.02.03!! (på mamma sin bursdag). Da var han 4150 gram og 54 cm lang.

Så til den siste karen, Daniel. Han ble født 21.02.05. Han var 3740 gram og 52 cm lang.

Kolbjørn har skrevet en del om Mehamn, plassen som vi egentlig er ifra. Dvs. han opprinnelig er ifra. Jeg flyttet dit i 1990, men jeg liker å si at jeg er der fra. Av den enkle grunn at det er kjempeflott plass. Hvis du vil lese om det han har skrevet, er det bare å trykke på linken der det står Mehamn. 

Vi har fikset ei gjestebok som dere bare MÅ skrive i. Dere må trykke på knappen som står "gjester" på.........Det skjønte dere vel?...

        Sist oppdatert av Elfrid og Kolbjørn 03.01.2007    Denne siten er optimalisert for en skjermoppløsning på 1024x768
                                    For eventuelle spørsmål; kontakt kolbjorn@johans1.com